Gdzie szukać automatu świateł mijania?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Atomek
    Classic
    • 2012
    • 17

piramida, żona z jednym chorym siedziała w chałupie, a ja z drugim ruszyłem do konowała... Zresztą ta obecna aukcja to jakiś totalny szok: poprzenio za 17-20kzł poszły 3-letnie Fabianki 1 bez klimy, a równoroczne O2 powyżej 32kzł - i dlatego bez jakichś wielkich nadziei nastawialem sie na obecną aukcję, bez wiekszych też wyzeczeń z niej wczoraj rano zrezygnowałem - ale jak widać, straciłem...
  • jaśko
    Drive
    • 2011
    • 75

Witam jak w temacie, gdzie muszę szukać tego automatu, a ja chciałbym go zdemontowąc bo troche mnie denerwuje i niepotrzebnie obciąża akumulator, gdyż jarzą ksenony zaraz po przekręceniu kluczyka

Pozdrawiam

Komentarz

• pablo_doctor
      Elegance
      S_OCP Member
      • 2007
      • 791

:shock:
      pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

• kieronte
        Ambiente
        • 2010
        • 121

Zamieszczone przez pablo_doctor

. ....Szalony Pastor!

Komentarz

• piotrek_os
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8160
          • Octavia II (1Z3)
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Re: Gdzie szukać automatu świateł mijania?

Zamieszczone przez jaśko
          Witam jak w temacie, gdzie muszę szukać tego automatu, a ja chciałbym go zdemontowąc bo troche mnie denerwuje i niepotrzebnie obciąża akumulator, gdyż jarzą ksenony zaraz po przekręceniu kluczyka

Pozdrawiam
          musisz podjechac do kogos kto ma Vaga....i Ci podepnie kompa i wyłaczy tzw tryb skandynawski bądź amerykański jezeli tylko przody sie zapalaja...... - ale tylko po co to wyłączac jak to wygoda.......i 100% pewnosc, ze niezapomniesz włączyć światełek :diabelski_usmiech
          Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

Pracuję...